17

Jos haluan muuttaa Suomeen asumaan suomalaisen puolisoni luokse, pitääkö meidän mennä naimisiin?

Sinun ei ole pakko mennä naimisiin.

Oleskelulupa voidaan myöntää myös avoliiton perusteella, jos olet asunut yhdessä avopuolisosi kanssa vähintään kaksi vuotta avioliiton omaisissa olosuhteissa tai jos sinulla ja avopuolisollasi on yhteinen lapsi, jonka huoltajia te molemmat olette.

Lisätietoja aiheesta

TE-toimisto

Maahanmuuttovirasto

Oliko tieto hyödyl­linen?